Programeaza-te la Consultatie

Rani Diabetice – Plagi Cronice

Obiectivul principal in tratamentul ulcerelor piciorului este de a obtine vindecarea cat mai curand posibil, mai ales in caz de ulcer diabetic. Acest lucru presupune sa pastrati glicemia sub control strict sa pastrati curate bandajele aplicate pe ulceratie, curatarea ranii in fiecare zi folosind diverse unguente si pansamente, sa nu mergeti descult.


Ulcer Varicos

Ulcer varicos este o denumire data de specialisti ranilor de pe picioarele persoanelor care sufera de o forma avansata de varice, netratata.
Aceasta afectiune denumita sugestiv ulcer varicos poate deriva din mai multe boli tratate necorespunzator. Printre acestea se numara obezitatea, care poate determina aparitia varicelor cu o evolutie foarte rapida si foarte agresiva, diabetul, boala care afecteaza foarte mult sistemul circulator, cat si epiderma, favorizand astfel acele ulceratii care apar pe picioarele care sufera de ulcer varicos, si boli cardiace precum insuficienta cardiaca, boli care slabesc sistemul circulator si favorizeaza aparita de ulcer varicos.

Ce Tratam?

Ulcer Varicos, Rani Diabetice sau Plagi Cronice, toate sunt complicatii cronice ale afectiunilor varicoase.

– Ulcer Varicos

– Rani Diabetice

– Plagi Cronice

Ce spun doctori?

De ce sa ne alegi pe noi?

Peste 25 de ani experienta in Romania

13 Clinici in Romania

Clinicile noastre sunt prezenta in Constanta, Brasov, Timisoara, Iasi, Craiova, Targu Mures, Oradea, Sibiu, Baia Mare, Ramnicu Valcea, Tulcea, Vaslui, Piatra Neamt

Medici cu Experienta

Medicii Varicoline sunt medici chirurgi cu experienta, care formeaza o echipa unita de 25 de ani si au tratat mii de pacienti care acum sunt fericiti.

Siguranta Pacientului

Clinica Varicoline asigura toate masurile necesare pentru inlaturarea riscului de contaminare cu noul Covd 19