Dr.Natalia


STEGARESCU


clinica VARICOLINE
Doctor Chirurgie
Plastica si Reparatorie

 

Tratamentul optim: sa sustina procesele de vindecare propie a organismului in mediul umed.

Sa previna aparitia infectiei la nivelul ranii, sau daca pacientul ajunge cu rana infectata, sa reduca incarcarea microbiana si sa elimine infectia din rana.

Studiile clinice au demonstrat eficienta mentinerii unui mediu umed la nivelul plagii, acesta accelerand procesul de formare al celulelor noi si asigurand o vitalizare de doua ori  mai rapida comparativ cu mediul uscat.

Tratamentul umed bazat pe utilizarea pansamentelor interactive s-a dovedit a fi foarte eficient si in cazul plagilor piciorului diabetic avand rezultate excelente si prevenind amputarea

Dr. Natalia STEGARESCU - ce conditii trebuie sa indeplineasca tratamentul optim pentru ranile diabetice sau ulcere varicoase.

Clinica Varicoline


Dr. Natalia Stegarescu - despre tratamnetele pentru plagi, ulcere diabetice, rani diabetice ale clinicii Varicoline

31450 vizualizari

Piciorul Diabetic


Dr. Natalia STEGARESCU - cauze si evolutia ranilor in cazul celor care sufera de diabet, despre neuropatia periferica

16189 vizualizari

Aparitia Ulcerului Diabetic


Dr. Natalia STEGARESCU - cum apar ulcerele diabetice, descrierea ulcerelor diabetice, descrierea artereopatiei si a ulcerelor artereopate.

15499 vizualizari

Gangrena Diabetica


Dr. Natalia STEGARESCU - Gangrena Diabetica ca si finalitate a complicatiilor provocate de netratarea ulcerelor diabetice.

15779 vizualizari

Tratamente Rani


Dr. Natalia STEGARESCU - ce conditii trebuie sa indeplineasca tratamentul optim pentru ranile diabetice sau ulcere varicoase.

20637 vizualizari

1 2 » ultima pagina