Dr.Natalia


STEGARESCU

clinica VARICOLINE
Doctor Chirurgie
Plastica si Reparatorie

 

Netratarea ranilor diabetice duce la suprainfectarea lor bacteriana si aparitia mai multor complicatii: inflamatii ale tesutului subcutanat, afectarea oaselor si a articulatiilor.

Gangrena diabetica este rezultatul final al evolutiei ulcerelor si infectiilor de la nivelul piciorului. Gangrena reprezinta moartea tesutului de la nivelul piciorului. Initial se incearca salvarea membrului respectiv, dar in cazuri avansate se practica amputarea pentru a preveni propagarea infectiei in organism.

De aceea este necesar ca in cazul aparitiei unei modificari cat de mici la nivelul piciorului (vezicula, roseata, fisura sau ulceratie) sa consultam cat mai urgent medicul specialist

Dr. Natalia STEGARESCU - Gangrena Diabetica - finalitate a complicatiilor provocate de netratarea ulcerelor diabetice

Clinica Varicoline


Dr. Natalia Stegarescu - despre tratamnetele pentru plagi, ulcere diabetice, rani diabetice ale clinicii Varicoline

31451 vizualizari

Piciorul Diabetic


Dr. Natalia STEGARESCU - cauze si evolutia ranilor in cazul celor care sufera de diabet, despre neuropatia periferica

16190 vizualizari

Aparitia Ulcerului Diabetic


Dr. Natalia STEGARESCU - cum apar ulcerele diabetice, descrierea ulcerelor diabetice, descrierea artereopatiei si a ulcerelor artereopate.

15500 vizualizari

Gangrena Diabetica


Dr. Natalia STEGARESCU - Gangrena Diabetica ca si finalitate a complicatiilor provocate de netratarea ulcerelor diabetice.

15779 vizualizari

Tratamente Rani


Dr. Natalia STEGARESCU - ce conditii trebuie sa indeplineasca tratamentul optim pentru ranile diabetice sau ulcere varicoase.

20638 vizualizari

1 2 » ultima pagina