Dr. Prala Nicolae
Clinica VARICOLINE
Doctor Chirurg

 

Este una dintre cele mai redutabile complicatii ale bolii varicose si din pacate, foarte raspandit. In momentul cand apare ulcer varicos trebuie sa ne gandim serios la ce masuri terapeutice ce vor trebuii luate pentru ca unele dintre ele pot fi neplacute pentru pacient.

 

Aceste tratamente, in cazul ulcerului varicos nu se mai pot rezuma la simple manevre medicale, fie tratamente de ordin general fie tratamente locale.

De cele mai multe ori ulcerele varicoase se suprainfecteaza si aceasta infectie cronicizeaza boala, lungeste suferinta bolnavului, determinand pusee continue, unele mai mari, altele mai mici, de dureri, pusee de infectie locala, putand sa ajunga la infectii grave precum septicemia.

Dr. Prala Nicolae - formearea evolutia si manifestarea ulcerului varicos

Clinica Varicoline


Dr. Natalia Stegarescu - despre tratamnetele pentru plagi, ulcere diabetice, rani diabetice ale clinicii Varicoline

31450 vizualizari

Piciorul Diabetic


Dr. Natalia STEGARESCU - cauze si evolutia ranilor in cazul celor care sufera de diabet, despre neuropatia periferica

16190 vizualizari

Aparitia Ulcerului Diabetic


Dr. Natalia STEGARESCU - cum apar ulcerele diabetice, descrierea ulcerelor diabetice, descrierea artereopatiei si a ulcerelor artereopate.

15500 vizualizari

Gangrena Diabetica


Dr. Natalia STEGARESCU - Gangrena Diabetica ca si finalitate a complicatiilor provocate de netratarea ulcerelor diabetice.

15779 vizualizari

Tratamente Rani


Dr. Natalia STEGARESCU - ce conditii trebuie sa indeplineasca tratamentul optim pentru ranile diabetice sau ulcere varicoase.

20638 vizualizari

1 2 » ultima pagina